Πατατάκια (τσιπς) στο φούρνο για να τα απολαύσετε χωρίς ενοχές

0

Υλικά:

  • 6 μεσαίες πατάτες
  • 4 κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο
  • Αλατοπίπερο
  • 50 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά
  • Χυμό από μισό λεμόνι
  • Ένα κλαδάκι φρέσκο δενδρολίβανο

 Εκτέλεση: 

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 °. Καθαρίζετε τις πατάτες, τις κόβετε σε λεπτές φέτες και τις αφήνετε σε ένα μπολ με κρύο νερό και αλάτι για περίπου μία ώρα. Στη συνέχεια, τις στραγγίζετε καλά και τις βάζετε σε ένα άλλο μπολ μαζί με το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι, το χυμό λεμονιού και το δεντρολίβανο.  Ανακατεύετε καλά. Ύστερα τις πανάρετε με τη φρυγανιά και τις βάζετε σε ταψί με λαδόκολλα, προσθέτετε λίγο λάδι στην επιφάνεια και ψήνετε στους 200 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.

About author

No comments

 

Ψυγεία με υπογραφή από τους Dolce&Gabbana

Ψυγεία με υπογραφή από τους Dolce&Gabbana

Τι αποτέλεσμα μπορεί να έχει η συνεργασία μιας κορυφαίας μάρκας κατασκευής οικιακών συσκευών που έχει γίνει συνώνυμο του εξαιρετικού ντιζάιν, με έναν από τους γνωστότερους ...
esthetic

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close