Μας αρέσουν τα ωραία πράγματα με υψηλή αισθητική και τα ωραία πράγματα πρέπει να δημοσιεύονται.

Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι όταν ένας κοσμογυρισμένος πολύγλωσσος Ελληνογάλλος και ένας κοσμοπολίτης bon viveur με εμπειρία στην ανέγερση κτιρίων είχαν την λεγόμενη «Μεγάλη Ιδέα» να ανακαλύψουν, να συγκεντρώσουν και να αγαπήσουν σαν οικογένεια 7 ξεχωριστές και ιδιαίτερες προσωπικότητες.

Έναν τρελό Σαλονικιό με μαγικά χέρια που είναι πολύ χαλαααρός.. (Αντώνης)

Ένα δημιουργικό και ήσυχο αλλά με καλλιτεχνικές ανησυχίες θα λέγαμε art director. (Διονύσης)

Μία πετυχημένη, καταξιωμένη και άκρως κοινωνικοποιημένη δημοσιογράφο. (Τίνα)

Μία προσωπικότητα προσεγμένη, επιλεκτική που έχει πάντα δίκιο και τεκμηριωμένη βεβαίως – βεβαίως άποψη. (Ελένη)

Μία αντιδραστική γλωσσού που είναι από μόνη της μία ιστορία. (Κωνσταντία).

Έναν κειμενογράφο scripta manent από τα «Άγραφα» (Κυριάκος)

Από την ομάδα του esthetic.gr δεν θα μπορούσε να λείπει το γλυκό μας BOSS που με ένα γλυκό χαμόγελο κοιτάει να μην μας λείψει τίποτα! (Manik)

Μπορεί να ακουγόμαστε σαν πύργος της Βαβέλ, ωστόσο αυτό είναι που μας κάνει τόσο ξεχωριστούς! Η αγάπη, η τρέλα και το μεράκι που μας χαρακτηρίζει σε ότι κι αν κάνουμε είναι το μυστικό αυτής της ομάδας. Συζητάμε και καταπιανόμαστε με πράγματα μικρά και μεγάλα, απλά αλλά και σύνθετα! Πράγματα που μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον και πράγματα που θέλουμε μοιραστούμε μαζί σας. Περιηγηθείτε στον υπέροχο κόσμο του esthetic.gr γιατί ΕΔΩ θα ανακαλύψετε ότι και οι 5 αισθήσεις μπορούν να ενεργοποιηθούν μέσα από μία ωραία φωτογραφία, ένα design αντικείμενο ή ένα ενδιαφέρον άρθρο.

To esthetic.gr έχει ως στόχο να αναδείξει την υψηλή αισθητική! Ότι πιο όμορφο υπάρχει γύρω μας και πιθανόν μέσα στην καθημερινότητα και τους γρήγορους ρυθμούς του σύγχρονου τρόπου ζωής να μας να το προσπερνάμε. Σκοπός του site, που με τόση αγάπη δημιουργήσαμε, είναι να υπενθυμίσουμε σε εσάς τους αναγνώστες, αλλά και στους εαυτούς μας, πόσο σημαντικό είναι να απολαμβάνεις τα ωραία πράγματα στη ζωή και να αφιερώνεις λίγο χρόνο σε αυτά! Συγκεντρώνουμε λοιπόν, ότι καλύτερο κυκλοφορεί στο σύγχρονο design, το lifestyle και σας το προσφέρουμε προς τέρψιν των οφθαλμών σας!