DIY: Βιβλία για… φάγωμα! (PHOTOS)

0
DIY: Βιβλία για… φάγωμα! (PHOTOS)

Διάβασμα, διάβασμα, διάβασμα… Βιβλιοφάγος στην κυριολεξία… Αλλά σαν να πείνασες λίγο ε;
Κοίτα ιδέα που βρήκα τώρα!!!
Σνακ για βιβλιοφάγους αλλά και ιδανικό για παιδικά πάρτυ με θέμα σχολικό.
Σχολικά βιβλία σε…..σάντουϊτς.
Τί θα χρειαστείς:
Μαλακές πίτες tortillas
Ζαμπόν
Τυρί του τοστ
Μαγιονέζα
Στυλό με χρώμα ζαχαροπλαστικής

Πώς θα φτιάξεις τα “βιβλία”:
Κόψε από κάθε tortilla 2 παραλληλόγραμμα όπως ακριβώς βλέπεις στην φωτογραφία…..

DIY: Βιβλία για… φάγωμα! (PHOTOS)

Κόψε τα τυράκια και το ζαμπόν σε παραλληλόγραμμα που θα έχουν το μισό μέγεθος από το παραλληλόγραμμο της πίτας.
Τοποθέτησε εναλλάξ 2 φέτες ζαμπόν 3 τυρί.Αυτές θα είναι οι 5 σελίδες του “βιβλίου”!
Άπλωσε λίγη μαγιονέζα στην πίτα και “κόλλησε” τις “σελίδες” όπως βλέπεις στην φωτογραφία……..

DIY: Βιβλία για… φάγωμα! (PHOTOS)

Δίπλωσε τις tortillas και δώσε τη μορφή βιβλίου στα σάντουϊτς.
Με τα στυλό γράψε τον τίτλο του βιβλίου ή κάποιο όνομα!
Έλα σταμάτα για λίγο ώρα για διάβασμα…..εεεεε φάγωμα!!!

Tips!!!
*** Αν απλά θέλεις να εντυπωσιάσεις με τα βιβλία για φάγωμα αλλά απεχθάνεσαι τα χρώματα ζαχαροπλαστικής ή τέλος πάντων τα αποφεύγεις (όπως εγώ) γιατί δεν είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει κόλπο:
Φτιάξε διπλό εξώφυλλο! Το μέσα τρώγεται το έξω το πετάς.
*** Οι πίτες totillias ξεραίνονται εύκολα οπότε κλείσε καλά τα σαντουιτσάκια σε σακουλάκια για να παραμείνουν μαλακά μέχρι να τα σερβίρεις.
*** Τα περισσεύματα από τις πιτούλες ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕ!!!
Ψήστα στο φούρνο ή σε ένα τηγανάκι ελαφρά και χρησιμοποίησέ τα έτσι κριτσανιστά για να δώσεις νοστιμιά σε σαλάτες και σούπες.
Με ελάχιστο βούτυρο και πασπαλισμένα με ζάχαρη και κανέλα αφού τα ψήσεις είναι απίθανο γλυκό σνακ για φρουτοσαλάτες ή γιαούρτι με μέλι.

πηγή: itimes.gr 

DIY

About author

No comments

 

esthetic

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close